Новини Федерації

Успіх українських спортсменів на міжнародному турнірі у місті Вестерло, Бельгія

6 Березня, 2024

У середу, 2 березня 2024 року, місто Вестерло в Бельгії стало ареною для захоплюючого спортивного події – відкритого міжнародного турніру з рукопашного бою . Захід виявився масштабним, з участю понад 300 спортсменів з країн Європи та навіть Узбекистану. Учасники змагань продемонстрували високий рівень кваліфікації та захоплюючі поєдинки перед вдумливою аудиторією.

Одним з головних моментів турніру стала міжнародна підтримка України, виражена представниками міжнародних організацій. Це свідчить про єдність та солідарність у світі спорту навіть у складних часах.

У підсумковому командному заліку команда Бельгії виборола перше місце, показавши вражаючі результати. Наша українська збірна зайняла честне друге місце, демонструючи великий потенціал та професіоналізм. Команда Голландії посіла третє місце в загальному заліку, підкресливши конкурентоспроможність та міцність.

Велика вдячність спортсменам, тренерам та керівникам команд за їхній труд та вдалий виступ на турнірі. Це ще один крок до підвищення престижу українського спорту на міжнародній арені. Нехай ці перемоги будуть ще одним кроком до нових висот!

Бажаємо всім спортсменам подальших успіхів та перемог у майбутніх змаганнях!