Новини Федерації

У Полтаві відбувся Чемпіонат СБУ з рукопашного бою

11 Жовтня, 2021

6-8 жовтня у Полтаві проходив Чемпіонат Служби безпеки України з рукопашного бою. Турнір зібрав на татамі кращих працівників відомства, котрі змагалися за право увійти до складу Збірної СБУ з рукопашного бою.

 

У Чемпіонаті СБУ з рукопашного бою взяли участь 20 команд зі всієї України, а це – 120 учасників.

 

Як зазначив Президент Всеукраїнської федерації рукопашного бою Юрій Радченко, котрий долучився до проведення змагань, учасники турніру продемонстрували високий технічний рівень і психологічний стан підготовки. Самі ж змагання відбулись на високому організаційному рівні.

 

Також Президент ВФРБ висловив подяку суддям та головному судді змагань Володимиру Турченюку за професійну роботу: «Допомога в організації та проведенні змагань з рукопашного бою серед силових структур і відомств Держави – одне з головних завдань Всеукраїнської федерації рукопашного бою. Велика подяка всім суддям, керівникам підрозділів, які долучились до процесу підготовки і проведення Чемпіонату Служби безпеки з рукопашного бою».

 

Переможцем змагань стала команда Інституту підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України (м. Харків). Друге місце виборола команда Управління Служби безпеки України у Волинській області. Третє місце посіла команда Центрального апарату СБУ.

 

Відтак, за результатами змагань буде сформована Збірна команда, що розпочне підготовку до X ювілейного Кубку Президента України з рукопашного бою у 2022 році.

 

Вітаємо переможців і призерів Чемпіонату Служби безпеки України з рукопашного бою!