Новини Федерації

Федерація підписала договір про співпрацю з Управлінням фізичної культури і спорту МОУ

1 Квітня, 2021

19 лютого 2021 року відбулася визначна подія – підписано Договір про співробітництво між Управлінням фізичної культури і спорту Міністерства оборони України та Всеукраїнською федерацією рукопашного бою.

Договір передбачає забезпечення взаємодопомоги та розвитку рукопашного бою як службово-прикладного та військово-прикладного виду спорту в Україні. Окрім того, передбачає проведення комплексу заходів щодо залучення до активних занять фізичною культурою і спортом військовослужбовців, працівників ЗС України та членів їх сімей, учасників бойових дій.

В рамках підписання договору начальник Управління фізичної культури і спорту Міністерства оборони України Юрій Фіногенов і президент Всеукраїнської федерації рукопашного бою Юрій Радченко обговорили участь команди в цьогорічному Турнірі з рукопашного бою на «Кубок Президента України», який відбудеться 19-21 серпня в Києві, а також актуальні питання спільної діяльності, спрямованої на розвиток рукопашного бою, роботу з удосконалення цього напрямку.

В результаті зустрічі визначені стратегічні завдання, затверджено план дій та практичні механізми реалізації співробітництва.