Новини Федерації

Кубок України серед дорослих та Чемпіонат України серед юніорів з рукопашного бою перенесено на травень

13 Квітня, 2021

У зв’язку із ситуацією в країні через значне поширення коронавірусу, змінено дату проведення Кубку України серед дорослих та Чемпіонату України серед юніорів з рукопашного бою! Змагання з об’єктивних причин перенесені з квітня на 14–17 травня 2021 року.

 

Місце проведення залишається незмінним: м. Київ, спортивний манеж Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного (вул. Матеюка, 4).

 

«Маємо надію, що ситуація із поширенням COVID дозволить нам провести турнір згідно внесених змін. Ми очікуємо, що у змаганнях візьмуть участь збірні команди з усіх областей України. Адже в жовтні, за попередніми даними, Київ прийматиме Чемпіонат Світу з рукопашного бою. Нам важливо сформувати сильну команду, яка матиме всі шанси здобути золото. Окрім того, в серпні цього року буде проведено кубок Президента України, в рамках відзначення 30-ї різниці Незалежності України. Як і в попередні рази змагання будуть проведені із дотриманням усіх протиепідемічних норм!», – наголосив Президент Всеукраїнської федерації рукопашного бою Юрій Радченко.

 

Відзначимо, що з урахуванням фактичних обставин епідемічної ситуації, яка склалася станом на середину квітня в Україні та в місті Києві зокрема, щодо значного поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 відповідні зміни внесені до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2021 рік з рукопашного бою.