Новини Федерації

Відбувся чемпіонат Вінницької області з рукопашного бою серед юнаків, юніорів та дівчат

14 Квітня, 2021

10 квітня в смт Томашпіль відбувся чемпіонат Вінницької області з рукопашного бою серед юнаків, юніорів та дівчат. В результаті змагань було відібрано спортсменів до участі в чемпіонаті України з рукопашного бою, який проходитиме в м. Київ 15-16 травня.

 

У змаганнях взяли участь спортсмени із 6 команд: СК “БАРС” (м. Ямпіль), СК “Сапсан” (м. Чечельник), ППДШ м. Погребище, СК “Лідер” (м. Калинівка), СК “Воїн” (с. Клембівка) та команда сДЮСШ “Альтаїр” (смт. Томашпіль).

 

В командному заліку І місце посіла команда ППДШ м. Погребище (тренер Сергій Хамрило), ІІ місце виборола команда сДЮСШ “Альтаїр” смт. Томашпіль (тренер Сергій Водянюк), ІІІ місце – команда СК “БАРС” м. Ямпіль (тренер Федір Водянюк).

 

Змагання проходили згідно календарного плану офіційних спортивних заходів із дотриманням карантинних умов та проходженням тестів на ковід учасників і суддів.

 

На відкритті змагань спортсменів привітали селищний голова Томашпільської територіальної громади Немировський Валерій Федорович, начальник відділу освіти, спорту, культури та туризму Томашпільської селищної ради Ярош Ігор Іванович та директор Томашпільської селищної ДЮСШ Жовтан Олександр Михайлович.

 

Переможці та призери були нагороджені медалями, дипломами та командними кубками від департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації.

 

Вітаємо переможців і учасників чемпіонату з вдалими поєдинками! Висловлюємо подяку всім тренерам за підготовку спортсменів до змагань!