Новини Федерації

Відбулося засідання Ради Федерації

30 Квітня, 2021

В четвер, 29 квітня, відбулося чергове засідання Ради Всеукраїнської федерації рукопашного бою. В заході взяли участь Президент Федерації Юрій Радченко, Перший віцепрезидент Андрій Кміта, віцепрезиденти Іван Дерев‘янко, Олег Білько та Андрій Радченко, члени Ради Валентин Іващенко та Анатолій Волошин.

 

Топ-тема — обговорення організаційних моментів проведення Кубку України та Чемпіонату України серед юніорів, Чемпіонату України серед юнаків, Кубку Президента та Чемпіонату Світу, участі національної збірної у Всесвітніх спортивних іграх.

 

Так, 14-17 травня в Києві в спортивному комплексі Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного відбудеться Кубок України серед дорослих і Чемпіонат України серед юніорів. Попередньо, турнір має зібрати понад 500 спортсменів зі всієї України. З урахуванням епідемічної ситуації, важливо врахувати багато організаційних моментів. А вже 4 червня відбудеться Чемпіонат України серед юнаків.

 

Окрім того, погоджена дата проведення одного із найпрестижніших і найважливіших заходів в календарному плані спортивних заходів Федерації — Кубку Президента України з рукопашного бою, що відбудеться 14 серпня 2021 року в рамках відзначення 30-ї річниці Незалежності нашої держави. Вже зараз Рада ВФРБ формує організаційний комітет, аби гідно провести турнір. Окремо обговорили організаційні нюанси проведення Чемпіонату Світу, що відбудеться в жовтні в Києві.

 

Також прийняли рішення щодо проведення суддівського семінару на найближчі змагання, згідно календарного плану Федерації. Як зазначив Юрій Радченко, судді — обличчя змагань, тому їхня підготовка надважлива при проведенні змагань.

 

Нагадаємо, що днями Міністерство молоді та спорту погодило в новій редакції оновлені Правила проведення змагань з рукопашного бою. Вони передбачають сучасний підхід до розвитку рукопашного бою як виду спорту.

 

Ми активно готуємось до прийдешніх турнірів. Попереду — багато роботи.