Новини Федерації

В Києві стартував суддівський семінар з рукопашного бою

13 Травня, 2021

13 травня, напередодні проведення Кубку України серед дорослих і Чемпіонату України серед юніорів з рукопашного бою, в Києві стартував Національний суддівський семінар з рукопашного бою.

 

Програма НСС передбачає 4 дні інтенсивного навчання: семінарських і практичних занять (поєдинки у розділі дозований та легкий контакт). Семінар проводиться з метою популяризації рукопашного бою; підвищення рівня кваліфікації суддів; атестації спортивних суддів; визначення кандидатів на присвоєння звання «Спортивний суддя з рукопашного бою Першої категорії», «Спортивний суддя з рукопашного бою Національної категорії». По проведенні семінару учасники отримають дипломи.

 

У семінарі беруть участь близько 50 учасників: тренери, спортсмени,  керівники клубів, міських, районних та обласних відділень, регіональні керівники, керівники відділів колегій і комітетів, спортивні судді всіх суддівських категорій.

 

Відповідальний за організацію та проведення НСС – суддя Міжнародної категорії Валентин Іващенко. Також спікерами семінару є Президент Всеукраїнської федерації рукопашного бою, суддя Національної категорії Юрій Радченко і член Ради Федерації, суддя Міжнародної категорії Анатолій Волошин.