Новини Федерації

Юрій Радченко взяв участь у відкритті фізкультурно-оздоровчого комплексу Нацгвардії

25 Травня, 2021

Днями відбулося урочисте відкриття нового сучасного фізкультурно-оздоровчого комплексу Національної гвардії України, що знаходиться поблизу м. Вишгород Київської області.

 

У відкритті взяли участь перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, командувач Нацгвардії генерал-полковник Микола Балан, президенти різних спортивних асоціацій та федерацій України, зокрема, Президент Всеукраїнської федерації рукопашного бою Юрій Радченко та ін.

 

Як зазначають у пресслужбі НГУ, це перший масштабний спортивний комплекс Нацгвардії загальною площею 4100 м.кв., де одночасно може перебувати понад 250 осіб. Основне завдання залу – військово-прикладна підготовка особового складу нацгвардійців. Комплекс містить універсальний ігровий зал, зал для гірської підготовки, тренажерний зал, фітнес, бігову доріжку у 70 м, кімнату для гідротермічних процедур та методичні класи, зал для боротьби та єдиноборств.

 

«Дуже приємно, що у програмі презентації та відкритті спортивного залу були показові виступи з рукопашного бою, який є вагомою частиною підготовки Нацгвардійців», – відмітив Юрій Радченко.

 

Крім цього, при потребі, залу можна переобладнати для проведення змагань різного напрямку. Це може бути і рукопашний бій. Тож, з великою ймовірністю, в цьому залі згодом будуть проводитися турніри і з нашого виду спорту.

 

Вітаємо Нацгвардійців з новою сучасною базою для підготовки!