Новини Федерації

Пройшов Чемпіонат Управління державної охорони України з рукопашного бою

3 Червня, 2021

02 червня відбувся Чемпіонат Управління державної охорони України з рукопашного бою. За звання найсильніших змагалися 59 спортсменів з різних підрозділів УДО. За результатами змагань була відібрана команда для участі у Кубку Президента України з рукопашного бою, що відбудеться в серпні в рамках відзначення 30-ї річниці Незалежності України.

 

Турнір відкривав тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління державної охорони України Вячеслав Штучний, який привітав учасників і побажав їм достойно представити Управління державної охорони України на всеукраїнських змаганнях. Адже переможці цього Чемпіонату візьмуть участь у турнірі з рукопашного бою на «Кубок Президента», який відбудеться цього року в серпні серед військових формувань і правоохоронних органів України.

 

В урочистому відкритті турніру взяв участь Президент Всеукраїнської федерації рукопашного бою Юрій Радченко. Він побажав успіхів, майстерності і безтравматичних поєдинків учасникам. Разом з тим, Юрій Радченко відмітив важливість Чемпіонату у відборі сильної команди та гідного представлення УДО на Кубку Президента з рукопашного бою.

 

Поєдинки проходили у 7 вагових категоріях від 65 до понад 90 кілограмів. За результатами змагань перше та друге місця вибороли команди підрозділу посилення охорони, третє місце дісталося підрозділу виїзної охорони. Кращих спортсменів нагородили переможними кубками та медалями.

 

 

Вітаємо переможців та призерів турніру!