Новини Федерації

Федерація готується до проведення масштабного турніру на Кубок Президента України

15 Червня, 2021

14 червня відбулося чергове засідання Ради Всеукраїнської федерації рукопашного бою. Члени Ради одноголосно погодили кандидатуру Дениса Кірєєва на посаду віцепрезидента Федерації та напрацювали чіткий алгоритм підготовки проведення Кубку Президента України з рукопашного бою.

 

У засіданні взяли участь Президент ВФРБ Юрій Радченко, 1-й віцепрезидент Андрій Кміта, віцепрезидент Іван Дерев’янко, члени Ради Анатолій Волошин та Олександр Міненко.

Рішенням Ради Всеукраїнської Федерації рукопашного бою обрано нового віцепрезидента – Кірєєва Дениса Борисовича.

 

«Федерація вийшла на новий рівень розвитку у всіх напрямках діяльності. Разом з тим, до нашої команди приєднуються потужні особистості, які бажають спільно розвивати український спорт, долучатися до військово-патріотичного, морально-вольового та фізичного виховання дітей і молоді», – зауважив Андрій Кміта.

Серед основних питань засідання стало обговорення масштабного турніру – Кубку Президента України з рукопашного бою серед збірних команд Збройних Сил України, правоохоронних і спеціальних організацій Держави, присвяченого 30-й річниці Незалежності України. Федерація, як співорганізатор змагань, вже зараз активно напрацьовує план їхнього проведення.

 

Як зауважив Юрій Радченко, у змаганнях візьмуть участь 15 потужних збірних команд у Палаці Спорту. Адже турнір буде включено в План офіційних заходів з підготовки та відзначення 30-ї річниці Незалежності України відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 травня 2021 року № 583-р.

 

Відтак, на даний час вже сформовано організаційний комітет, напрацьовано детальний план проведення та організаційні моменти з чіткими дедлайном виконання.

 

Також під час засідання обговорили підготовку збірної команди до участі у Всесвітніх спортивних іграх в Італії і проведення Чемпіонату України-2021 серед дорослих в Києві.