Новини Федерації

В Києві відбулася атестація з рукопашного бою

16 Червня, 2021

12 червня в Києві пройшов всеукраїнський семінар підвищення кваліфікації майстрів рукопашного бою. Кваліфікаційний семінар та іспит на право володіти чорним поясом з рукопашного бою та можливості отримати наступний пояс відбувся згідно календарного плану Всеукраїнської федерації рукопашного бою.

 

Захід пройшов під керівництвом Президента ВФРБ Юрія Радченка, голови атестаційної комісії з рукопашного бою Олега Білька, інструкторів Віктора Адобаша та Андрія Ушинкіна.

 

«В різних видах єдиноборств пояс завжди був символом воїна. Саме Чорний пояс з рукопашного бою є символом багаторічної надважкої праці, високого рівня опанування технікою, а головне – стійкого рівня психологічної готовності та бойового духу! Вітаю нових представників у родині майстрів-рукопашників. Рукопашний бій – це круто і сучасно, це – безпека особиста, безпека сім’ї та Держави!», – відзначив Президент Федерації.

 

В семінарі взяли участь майстри-рукопашники з різних міст України, як новачки, так і досвідчені спортсмени та тренери, керівники структурних підрозділів.

 

Кандидати на право володіння чорним поясом з рукопашного бою виконували складні елементи, відпрацьовували комбінаторну швидкісну ударну та кидкову техніки, показували, наскільки досконало володіють больовими та задушливими прийомами, вміють звільнятися від захватів (з фактором несподіваності), захищатися з різних положень (стоячи, сидячи, лежачи) від одночасного нападу кількох супротивників.

 

З усіма складними завданнями учасники семінару успішно впоралися й підтвердили свою кваліфікацію. Відтак, в ході кваліфікаційного іспиту всі претенденти показали відповідний ступень володіння усіма рівнями підготовленості, притаманними рукопашному бою.

 

Вітаємо всіх учасників атестації з присвоєнням заслужених ступенів майстерності з рукопашного бою!