Новини Федерації

Керівництво Федерації нагородили почесними відзнаками командування об’єднаних сил

20 Липня, 2021

Всеукраїнська федерація рукопашного бою (ВФРБ) співпрацює з військовими, рятувальними і силовими відомствами України. Адже рукопашний бій включено у систему професійної підготовки військових і силовиків. У постійній співпраці ми проводимо навчання, тренування, надаємо всебічну підтримку у проведенні різноманітних турнірів, організовуємо спільні спортивно-патріотичні заходи, зокрема Кубок Президента України з рукопашного бою.

 

Так, досить часто керівників Федерації, наших суддів і тренерів відзначають почесними відомчими нагородами як вдячність за сумлінне виконання спільних завдань. Нещодавно Президента ВФРБ Юрія Радченка та віцепрезидента Андрія Радченка нагородили відзнакою Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Володимира Кравченка «За звитягу та вірність».

 

«За старанність, розумну ініціативу та сумлінне виконання службових (бойових) завдань в районі проведення операції об’єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації на території Донецької та Луганської областей», – йдеться у витягу із Наказу Міністерства оборони України.

 

Щиро вітаємо Юрія Анатолійовича та Андрія Анатолійовича з почесними відзнаками!