Новини Федерації

Офіційна заява керівництва Всеукраїнської федерації рукопашного бою!

27 Липня, 2021

За інформацією Міністерства внутрішніх справ України, на Київщині правоохоронці затримали небезпечну злочинну групу, яку очолював президент Федерації сприяння розвитку спорту та рукопашного бою в Україні.

 

Офіційно заявляємо, що Всеукраїнська федерація рукопашного бою ніколи не співпрацювала та не співпрацює в жодному із напрямків з Федерацією сприяння розвитку спорту та рукопашного бою в Україні та безпосередньо із її керівником.

 

Хочемо зауважити, що в Україні функціонує чимало громадських організацій, що розвивають різні види спорту. Часто назви федерацій та їхні статутні завдання тим чи іншим чином є суміжними або збігаються, як в назві, так і за метою діяльності.

 

Всеукраїнська федерація рукопашного бою створена 23 грудня 1993 року. Ми постійно співпрацюємо із профільним Міністерством молоді та спорту України, військовими та правоохоронними державними органами, оскільки рукопашний бій включено в систему професійної підготовки військових і правоохоронців. У своїй діяльності Федерація неухильно керується законодавством України та Статутом ВФРБ. Президент ВФРБ – Радченко Юрій Анатолійович.

 

Наш сайт: https://frb.org.ua/

Наша офіційна сторінка у «Фейсбук»: https://www.facebook.com/HandToHandCombatFederation

Наш Ютуб-канал: https://www.youtube.com/channel/UCE8kDES5bvOPRgv85pHo58w?sub_confirmation=1