Новини Федерації

Рада ВФРБ прийняла рішення про скликання Конференції

28 Липня, 2021

28 липня 2021 року відбулося чергове засідання Ради Всеукраїнської федерації рукопашного бою. Під час засідання члени Ради обговорили підготовку Національної збірної команди до міжнародних змагань та одноголосно проголосували за скликання звітної Конференції.

 

Важлива тема порядку денного – створення робочої групи щодо розробки стратегії розвитку рукопашного бою на всеукраїнській та міжнародній спортивній арені. Визначили актуальні напрямки роботи, відповідальних осіб, стратегічні й тактичні цілі, алгоритм і план роботи щодо практичної реалізації документу.

 

Розглянули також і затвердили склад Національної збірної команди України з рукопашного бою для участі в Чемпіонаті Світу та Всесвітніх іграх CSIT, що відбудуться в жовтні 2021 року. Окрім того, обговорили організаційні моменти проведення міжнародних змагань. Що важливо, визначились про участь представників Федерації  у засіданні Виконкому CSIT (10-11 жовтня 2021 року, Червія, Італія), розглянули пропозиції про обрання секретаря Технічної комісії з рукопашного бою CSIT і складу делегації Федерації для участі у Всесвітніх спортивних іграх.

 

Члени Ради ВФРБ детально проговорили поточний стан підготовки Кубку Президента України з рукопашного бою, що відбудеться вже 21 серпня, зокрема про особливості проведення Турніру (план, сценарій відкриття-закриття, кількість команд-учасників, запрошення, особливості суддівства).