Новини Федерації

Відбувся чемпіонат Нацгвардії з рукопашного бою

5 Серпня, 2021

В Навчальному центрі імені Василя Вишиваного НГУ у м. Золочів відбувся чемпіонат Національної гвардії України (НГУ) з рукопашного бою в розділі «Демонстрація техніки». За результатами змагань була сформована збірна команд НГУ для участі у турнірі з рукопашного бою на Кубок Президента України, що відбудеться 21 серпня 2021 року.

 

Як зазначається на сайті Нацгвардії, у змаганнях взяли участь 40 військовослужбовців з різних куточків України. Кожен із гвардійців продемонстрував професійність виконання прийомів з рукопашного бою, фізичну підготовленість та морально-вольовий дух.

 

Призерами змагань в особистій першості стали: І місце – солдат Григорій Вшестенко, ІІ місце – солдат Данило Хлопецький та І місце – солдат Руслан Попович. У загальнокомандному заліку серед команд третьої групи призерами стали команда в/ч НГУ 3043 – ІІІ місце, команда в/ч НГУ 3044 – ІІ місце, команда в/ч НГУ 3041 – І місце. Серед команд другої  групи  – команда в/ч НГУ 2269 – ІІІ місце, команда в/ч НГУ 3018 – ІІ місце, команда в/ч НГУ2260 – І місце. Серед команд першої групи – команда Західного ОТО – ІІ місце, команда Південного ОТО – ІІ місце, команда Центрального ОТО – І місце.

 

Нагадаємо, що рукопашний бій входить у систему професійної підготовки військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та інших спеціальних відомств держави. 21 серпня в Палаці спорту відбудеться Кубок Президента України з рукопашного бою серед збірних команд Збройних Сил України, правоохоронних і спеціальних органів держави. Турнір внесено в план офіційних заходів з підготовки та відзначення 30-ї річниці незалежності України!

 

Вітаємо переможців і бажаємо успіхів на Кубку Президента України з рукопашного бою!

 

За інформацією пресслужби Національної гвардії України