Новини Федерації

Ще один спортсмен із Чернівців став Майстром спорту України з рукопашного бою

1 Вересня, 2021

Спортсмену із Чернівців Валентину Жураківському присвоїли почесне звання «Майстер спорту України з рукопашного бою». Кожна перемога, кожне досягнення, присвоєне звання – це багаторічна клопітка праця. За кожною медаллю спортсмена стоять роки тренувань та роботи над собою, допомога і наставництво тренера, підтримка рідних і друзів.

 

Спортсмен розповів, які труднощі він долав, щоб отримати почесне звання, кому вдячний за вклад у свій розвиток, якими своїми досягненням пишається особливо.

 

Валентин Жураківський, м. Чернівці, 18 років, студент Педагогічного фахового коледжу Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича

 

«Перед початком свого спортивного шляху поставив собі чітку мету – здобути найвище спортивне звання. До перших серйозних результатів я йшов більше 3-х років. Завдяки наполегливій праці, підтримці мами та брата, величезному вкладу в мій розвиток мого тренера Івана Кириловича Штефюка я став Майстром спорту. Мій тренер витрачає багато часу, щоб ми, спортсмени, розвивалися та конкурували на високому рівні зі спортсменами не лише з України, а на міжнародному рівні.

 

Окремо хочу подякувати своєму братові Анатолію Жураківському, який завжди поряд, підказує, направляє, допомагає. Він – Майстер спорту міжнародного класу з рукопашного бою. У нас вже стало доброю сімейною традицією займатися саме рукопашним боєм!

 

Мене переповнює почуття гордості за те, що у потужної команди рукопашників Чернівецької області з’явився ще один Майстер спорту України з рукопашного бою.

 

Горджуся всіма своїми перемогами, адже у кожну вкладаю надзвичайно багато зусиль, постійно тренуюсь і загартовую силу волі та витримку. В майбутньому планую продовжувати інтенсивні тренування, радувати своїми досягненнями близьких, друзів і рідних, особливо свою маму і тренера. Вірю, попереду ще багато перемог! І докладу усіх зусиль, аби принести в скарбничку українських перемог не одне золото. Дякую усім, хто підтримував, давав настанови, вболівав, вірив у мене!».

 

Керівництво та колектив Всеукраїнської федерації рукопашного бою щиро вітає Валентина Жураківського з важливим спортивним досягненням. Ми надзвичайно пишаємося досягненнями наших спортсменів і зичимо, аби якомога більше наших спортсменів-рукопашників отримували найвищі спортивні звання!