Новини Федерації

Юні рукопашники із Чернігова пройшли навчально-тренувальні збори

3 Вересня, 2021

Напередодні початку навчального року на березі р. Снов пройшли навчально-тренувальні збори для вихованців спортивного клубу «Октант» (м. Чернігів) під керівництвом очільника Чернігівського обласного відокремленого осередку Всеукраїнської федерації рукопашного бою Сергія Козира.

 

Перші п’ять днів збори відвідали молодші спортсмени віком 8-11 років, на наступні 4 дні – старші вихованці. Загалом, у зборах взяли участь 80 юних рукопашників.

 

На дітей чекали активні тренування, спортивні та інтелектуальні ігри, купання, рибалка, вечори біля багаття, польова кухня та цікавинки з життя наметового містечка, а для старших вихованців – ще й гра в пейнтбол.

 

«Ми впевнені, що байдужим не залишився ніхто! Ні дощ, ні спека не завадили активному відпочинку та оздоровленню дітей. Ми щиро дякуємо батькам за довіру, спортсменам – за витримку, тренерам та всім, хто брав участь – за допомогу в організації!», – зауважив Сергій Козир.

 

Так, всі отримали грамоти про проходження навчально-тренувальних зборів, а також стали фізично сильніші, зміцнили товариські стосунки, поповнили особистий арсенал навичок і вмінь, які ще не раз будуть їм корисні у житті.