Новини Федерації

Вітаємо спортсменів із присвоєнням звання Майстер спорту України з рукопашного бою

6 Вересня, 2021

Спортсменам–рукопашникам Івану Гринюку, Іллі Лозовому, Валерії Мельниковій, Ярославу Солодовнику, Сергію Волосі, Олександру Писанку присвоєно почесні звання Майстрі спорту України з рукопашного бою згідно із наказом Міністерства молоді та спорту №2588 від 21 липня 2021 року.

 

За плечима наших спортсменів – роки тренувань і важкої роботи над собою, багато перемог, досягнень, відчайдушних поєдинків і боротьби за право називатися чемпіоном.

 

Майстер спорту України Ілля Лозовой представляє Донецьку область (тренер Ігор Чечинов), Майстри спорту України Валерія Мельникова, Сергій Волоха та Іван Гринюк представляють Дніпропетровську область (тренер Анатолій Волошин).

 

 

 

 

 

 

Керівництво та колектив Всеукраїнської федерації рукопашного бою вітає бійців і їх тренерів із присвоєнням почесного звання «Майстер спорту України з рукопашного бою». Пишаємося досягненнями наших спортсменів і зичимо, аби когорта МСУ щороку лише збільшувалася!

 

Нагадаємо, що для присвоєння звання «Майстер спорту України з рукопашного бою» необхідно посісти місця в одному з перерахованих змагань з урахуванням умов присвоєння спортивних звань та розрядів: 3 – на Чемпіонаті Світу; 2 – на Чемпіонаті Європи; 1-2 – на Чемпіонаті України; 1 – у Кубку України; 1-2 – на Чемпіонаті Світу серед юніорів; 1 – на Чемпіонаті Європи серед юніорів;1 – у всеукраїнських змаганнях «Кубок Президента України».