Новини Федерації

У ДБР відзначили переможців Кубку Президента України з рукопашного бою

16 Вересня, 2021

16 вересня в Державному бюро розслідувань відбулося нагородження представників команди-переможниці Кубку Президента України з рукопашного бою. В урочистому засіданні взяли участь Президент Всеукраїнської федерації рукопашного бою Юрій Радченко та віцепрезидент ВФРБ Андрій Радченко.

 

Володаря Кубку Президента вітав виконувач обов’язків Директора Державного бюро розслідувань, полковник Олексій Сухачов. В рамках заходу він також нагородив Юрія Радченка відомчою нагородою ДБР, нагрудним знаком «За видатні заслуги».

 

«В цьому році на нас лежала велика відповідальність щодо організації престижного турніру. Спільно з Управлінням державної охорони та Мінмолодьспорту ми провели турнір на високому організаційному рівні. Цьому передувала складна і наполеглива робота. Дякуємо керівництву ДБР за оцінку роботи колективу Всеукраїнської федерації  рукопашного бою», – відзначив Президент ВФРБ.

 

Відзначимо, що Федерація цьогоріч виступила основним організатором масштабного всеукраїнського турніру серед команд Збройних Сил України та інших, утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів і рятувальних служб. В наступному році відбудеться 10-й ювілейний Кубок Президента України з рукопашного бою.

 

Нагадаємо, що Кубок Президента України з рукопашного бою відбувся 21 серпня 2021 року в рамках відзначення 30-ї річниці Незалежності України. За результатами змагань у номінації «Дозований контакт» перше місце виборола команда Державного бюро розслідувань, друге командне місце здобула Державна прикордонна служба України, почесне третє місце дісталося Національній гвардії України.

 

Фото із турніру можна переглянути тут.