Новини Федерації

У Києві відбудеться Всеукраїнський турнір з рукопашного бою, присвячений пам’яті загиблих Героїв

11 Листопада, 2021

У неділю, 28 листопада, відбудеться Всеукраїнський турнір з рукопашного бою серед юнаків, присвячений пам’яті військовослужбовців та працівників правоохоронних органів, які загинули при виконанні службових обов’язків. До участі у змаганнях запрошені збірні команди з Києва та усіх областей України, хлопці та дівчата віком від 10 до 15 років.

 

Попередньо, в турнірі візьмуть участь близько 500 учасників і змагатимуться вони в двох розділах: «легкий контакт» (хлопці та дівчата) та «дозований контакт» (хлопці).

 

Організатори змагань – Міністерство молоді та спорту України та Всеукраїнська федерація рукопашного бою.

 

Всеукраїнський турнір є щорічним і був започаткований 5 років тому в пам’ять про військовослужбовців і працівників правоохоронних органів, які віддали свої життя, виконуючи службові обов’язки.

 

Ми докладаємо максимальних зусиль, щоб зберегти та вшанувати пам’ять про кожного Героя, який загинув, захищаючи усіх нас і нашу Державу. А юні рукопашники своїми спортивними успіхами та перемогами доводять, що вони – патріоти України та майбутні захисники її суверенності та свободи!

 

Турнір пройде у м. Києві, у спортивному манежі Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного (вул. Матеюка, 4).

 

Акредитація журналістів буде здійснюватися до 26 листопада до 16:00 за номером телефону: +38 (093) 369-67-07.

 

План проведення турніру:

08:30-11:30 – поєдинки у розділах легкий та дозований контакт, вікова категорія 10-11 років (хлопці);

11:30-12:00 – урочисте відкриття змагань (парад всіх учасників змагань);

12:00-15:00 – поєдинки у розділах легкий (хлопці та дівчата) та дозований контакт (хлопці), вікова категорія 12-13 років;

15:00-18:00 – поєдинки у розділах легкий (хлопці та дівчата) та дозований контакт, вікова категорія 14-15 років (хлопці).

 

* Турнір буде проведено з дотриманням усіх протиепідемічних норм, без глядачів.