Новини Федерації

Федерація та УДО розпочали підготовку до XX Кубку Президента з рукопашного бою

15 Листопада, 2021

Всеукраїнська федерація рукопашного бою та Управління державної охорони України розпочали підготовку до XX ювілейного турніру з рукопашного бою на «Кубок Президента України» серед збірних команд Збройних Сил України та інших, утворених відповідно до законів України, військових формувань,  правоохоронних органів і рятувальних служб.

 

12 листопада відбулася перша робоча нарада під головуванням начальника УДО Сергія Рудя, президента ВФРБ Юрія Радченко та за участі представників Головного управління розвідки, Державного бюро розслідувань, Департаменту виконання кримінальних покарань, Державної прикордонної служби України, Збройних Сил України, Національного антикорупційного бюро України, Національної гвардії України, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної поліції України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Служби судової охорони України, Управління державної охорони України. По суті, представників тих відомств, збірні команди яких братимуть участь у турнірі.

 

Відтак, за попередніми даними, Кубок Президента України з рукопашного бою – 2022 відбудеться 2-3 червня в Київському Палаці спорту. Організатори масштабного турніру – Міністерство молоді та спорту України, Управління державної охорони України та Всеукраїнська федерація рукопашного бою.

 

Кубок Президента України з рукопашного бою в 2022 році пройде вже вдесяте, тому до організації ювілейного турніру ми підходимо з усією відповідальністю. Маємо багато ідей і натхнення, тому будемо дивувати!