Новини Федерації

Відбулася звітна Конференція Всеукраїнської федерації рукопашного бою

1 Грудня, 2021

27 листопада відбулося засідання Конференції – вищого органу управління Всеукраїнської федерації рукопашного бою. В роботі звітної Конференції взяли участь керівництво Федерації і делегати з більшості областей України. В результаті засідання обрали віцепрезидента, заслухали звіти роботи та напрацювали стратегічні цілі розвитку на наступний рік.

 

Засідання Конференції відбулося під головуванням Президента ВФРБ Юрія Радченка, за участі 1-го віцепрезидента Андрія Кміти, віцепрезидентів Івана Дерев’янка, Олега Білька та Андрія Радченка.

 

Одноголосно делегати Конференції та керівництво Федерації прийняли рішення про призначення Дениса Кірєєва на посаду віцепрезидента Всеукраїнської федерації рукопашного бою. До відома, новопризначений віцепрезидент – банкір-фінансист, Керуючий активами інвестиційних фондів, Голова піклувальної ради ДЮСШ «ІППОН». Денис Кірєєв очолить напрямок ідеології та патріотичного виховання.

 

Делегати Конференції заслухали звіт Президента Всеукраїнської федерації рукопашного бою Юрія Радченка за період роботи з 2020 по 2021 рік, звіти про роботу керівників відокремлених підрозділів ВФРБ, інформаційний звіт відділу піару та зв’язків зі ЗМІ за 2021 рік. Також присутні обговорили презентовану Інформаційну концепцію розвитку ВФРБ на наступні 3 роки.

 

Важливе питання порядку денного – напрацювання засад формування проєкту Стратегії розвитку ВФРБ в середньостроковій перспективі, як у всеукраїнській, так і у міжнародній площині. Обговорили принципи внутрішньої дисципліни, залучення нових членів Федерації та сплати членських внесків, роботи обласних осередків.