Новини Федерації

Відібрано попередній склад Національної збірної команди з рукопашного бою

30 Липня, 2021

Спортсмени з рукопашного бою успішно завершили навчально-тренувальні збори (НТЗ). За результатами проведення НТЗ було відібрано попередній склад Національної збірної команди з рукопашного бою, яка братиме участь у престижних міжнародних змаганнях. Це – перший етап в підготовці Збірної до участі у Всесвітніх спортивних іграх.

 

Склад Збірної погодили рішенням Ради Всеукраїнської федерації рукопашного бою, що відбулася 28 липня.

 

Так, спортсмени-рукопашники відпрацювали два мікроцикли в розділах «легкий контакт», «дозований контакт» і «демонстрація техніки» (особиста і командна), нові унікальні методи підготовки. Бійці пройшли швидкісно-силову та спеціальну спарингову підготовку (за час проходження НТЗ кожен спортсмен відпрацював понад 200 спарингів).

 

Безпосереднє керівництво навчально-тренувальними зборами здійснював Президент Федерації Юрій Радченко. До проведення тренувань були залучені тренери Національної збірної команди з рукопашного бою Олександр Міненко, Анатолій Волошин і Валентин Іващенко.

 

У серпні заплановано проведення другого етапу підготовки, а у вересні – третього фінального етапу, вже безпосередньо перед міжнародними змаганнями.

 

Кожен член Національної збірної знаходиться в найкращій фізичній та морально-психологічній формі, має високий рівень підготовки. В нас є потужний спортивний резерв і ми розраховуємо лише на перемогу нашої Збірної!

 

Всесвітні Спортивні ігри відбудуться в жовтні цього року в Італії. В рамках Ігор змагання з рукопашного бою проходитимуть вперше.